ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ:Πέθανε, αλλά το Υπουργείο την έβγαλε σε διαθεσιμότητα!!!!!!!

Γκάφα ή προχειρότητα;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ:Πέθανε, αλλά το Υπουργείο την έβγαλε σε διαθεσιμότητα!!!!!!!

Η είδηση πως μια καθηγήτρια στη Λάρισα προδόθηκε από την καρδιά της και έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έμαθε πως θα τεθεί σε διαθεσιμότητα σκόρπισε θλίψη στους συγγενείς της αλλά και στον εκπαιδευτικό κόσμο και την τοπική κοινωνία της Λάρισας. Η εμφάνιση του ονόματος της στις λίστες του υπουργείου Παιδείας, παρά το θάνατό της, προκάλεσαν οργή και αγανάκτηση.

Γκάφα ή προχειρότητα, το θέμα είναι πως στις λίστες με τα ονόματα των 112 Λαρισαίων εκπαιδευτικών που θα βγουν σε διαθεσιμότητα άμεσα βρίσκεται και εκείνο της Κλεοπάτρας Καψαχάτη, μιας γυναίκας που δεν είναι πια στη ζωή.

nealista.jpg

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο ενήλικων κοριτσιών, καθηγήτρια νοσηλευτικής και εργαζόταν στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου. Η 50χρονη Κλεοπάτρα ήταν μέλος της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών στη Λάρισα και στέλεχος του ΠΑΜΕ στο χώρο της εκπαίδευσης. Πριν το ΕΠΑΛ εργαζόταν για 13 χρόνια στα ΤΕΙ Λάρισας.Είχε υποβληθεί σε τριπλό bypass και όταν έμαθε πως η αίτησή της να μην τεθεί σε διαθεσιμότητα απορρίφθηκε, δεν άντεξε….
Τραγική ειρωνεία …. η παραπάνω φωτογραφία είναι από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διαθεσιμότητας εργαζομένων που έγινε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας στις 10 Ιουλίου 2013. Εκείνη την ημέρα, η εκδήλωση είχε ξεκινήσει με χαιρετισμό της Κλαίρης Καψαχάτη, εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας. Η συνδικαλίστρια εκπαιδευτικός είχε υπογραμμίσει την ανάγκη συμπαράταξης «όλων των λαϊκών δυνάμεων (εργαζομένων, γονέων κλπ.), ώστε να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης»... Τελικά.... η Κλεοπάτρα έφυγε και τα σχέδια της κυβέρνησης «ζουν και βασιλεύουν»!!!!!!!!!!!!!!!
Θερμά συγχαρητήρια στα «τσακάλια» του υπουργείου…
Πληροφορίες larissanet , onlarissa
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top