Θα χει πολύ δουλειά το ΕΚΑΒ τον Σεπτέμβριο: Έρχονται κατασχέσεις καταθέσεων απλά με 1 ΚΛΙΚ!

Δες αν και ΕΣΥ θα βρεις «0» ευρώ στον λογαριασμό σου

Θα χει πολύ δουλειά το ΕΚΑΒ τον Σεπτέμβριο: Έρχονται κατασχέσεις καταθέσεων απλά με 1 ΚΛΙΚ!

​Μηδέν ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, θα μπορεί να γράψει πολύ απλά το υπουργείο Οικονομικών, κατάσχοντας ότι υπάρχει μέσα στα βιβλιάρια μας!

Η κατάσχεση- EXPRESS αναμένεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και θα γίνεται μέσω της αξιοποίησης του νέου μητρώου καταθετών όπου η Εφορία με το πάτημα μερικών πλήκτρων στο τερματικό του taxis θα μπορεί να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς!!!

Σύμφωνα με το capital.gr, η πρόσβαση θα γίνεται από ειδικά «διαβαθμισμένους» υπαλλήλους του υπουργείου κι αφού έχει προηγηθεί σχετική έκδοση εντολής ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών του οφειλέτη.

Η εφαρμογή του μέτρου της άμεσης κατάσχεσης των τραπεζικών υπολοίπων των οφειλετών έχει προκαλέσει ανησυχία και αναστάτωση σε τραπεζικά στελέχη, τα οποία φοβούνται πως οι καταθέσεις που επέστρεψαν μετά κόπων και βασάνων στη χώρα, θα κάνουν και πάλι φτερά για το εξωτερικό, καθώς μεγάλος αριθμός φορολογουμένων (περίπου 2.500.000) έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο!!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top