«Δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα» απαντά η Εθνική στα περί πώλησης της Finansbank

«Δεν προβλέπονται κινήσεις που θα αιφνιδίαζαν το επενδυτικό κοινό»

«Δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα» είναι η απάντηση της Εθνικής σε δημοσιεύματα περί πώλησης της FinansBank.

«Καμία απολύτως αναφορά δεν έγινε στο κυρίαρχο σώμα των Μετόχων, όπως είναι η Συνέλευση, για τα σχέδια της Εθνικής αναφορικά με τη στρατηγική της σε Ελλάδα και εξωτερικό και ειδικότερα καμία αναφορά για τη Finansbank ή την παρουσία της Εθνικής γενικότερα στη ΝΑ Ευρώπη» τονίζει χαρακτηριστικά η Εθνική Τράπεζα.

«Η Εθνική Τράπεζα επεξεργάζεται και θα υποβάλλει, στον προβλεπόμενο χρόνο, στις αρμόδιες εποπτικές Αρχές, το επιχειρησιακό της πρόγραμμα, όπως έχουν υποχρέωση όλες οι συστημικές τράπεζες, και μόλις καταλήξει στο περιεχόμενο αυτού, θα προβεί στις απαιτούμενες εκ του Νόμου ανακοινώσεις. Επί του παρόντος το σχέδιο αυτό είναι υπό διαμόρφωση, πολύ δε περισσότερο δεν προβλέπει άμεσες ενέργειες, που μάλιστα θα "αιφνιδίαζαν" το επενδυτικό κοινό και κανένα στέλεχος της Τράπεζας δεν έχει εκφράσει θέσεις ή σχέδια αναφορικά με κινήσεις στρατηγικής που είναι υπό διαμόρφωση» ξεκαθαρίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top