Στη μέγγενη οι μισθοί των τελευταίων «εκλεκτών» του Δημοσίου με εντολή τρόικας

Υπάλληλοι της Βουλής και Ανεξάρτητες αρχές μπήκαν στο μάτι του Τόμσεν!

Στο «κάδρο» της τρόικας έχουν μπει εκ νέου οι λίγοι εναπομείναντες «εκλεκτοί» κλάδοι του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ που διέσωσαν μικρό «κομμάτι» από τη μισθολογική λαίλαπα που είχε ως αποτέλεσμα να συμπαρασύρει προς τα κάτω τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων έως και 50%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τόμσεν έθεσε μετ’ επιτάσεως θέμα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τόσο για το κόστος μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Βουλής όσο και για τους υπόλοιπους 15 κλάδους του Δημοσίου που έχουν εξαιρεθεί από το ενιαίο μισθολόγιο.

Ο κ. Στουρνάρας συμφώνησε πως πρέπει να ξαναδούν το θέμα με τα μισθολόγια που «αποτελούν κρυφή όαση στο Δημόσιο», αφού προηγουμένως υπάρξει συνεννόηση σε κεντρικό επίπεδο με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Δεν είναι, εξάλλου, καθόλου τυχαία η έρευνα που πρόκειται να διεξαχθεί στη Βουλή για το κόστος των υπερωριών, ενώ ανάλογη έρευνα είχε ξεκινήσει και στην ΕΡΤ λίγο πριν μπει οριστικά λουκέτο…

Θέμα, όμως, έθεσε η τρόικα κα�� για τις Ανεξάρτητες Αρχές και για τα μισθολόγια των υπαλλήλων που χρησιμοποιούνται σε αυτές και έχουν υποστεί μειώσεις «μόνο» 20%, ενώ -όπως σας ενημερώσαμε από το star.gr- ο Τόμσεν και η παρέα του έχουν βάλει στο μάτι και τους μισθούς των ιερέων…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top