Τράπεζα Πειραιώς: Έκλεισε η περίοδος αβεβαιότητας για το τραπεζικό σύστημα

«Τώρα ξεκινά η μεγάλη προσπάθεια για την υποστήριξη των επιχειρήσεων»

Τράπεζα Πειραιώς: Έκλεισε η περίοδος αβεβαιότητας για το τραπεζικό σύστημα

Την πεποίθησή του ότι η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών σηματοδοτεί το τέλος εποχής για τη αβεβαιότητα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Σταύρος Λεκκάκος.

«Η περίοδος αβεβαιότητας για το τραπεζικό μας σύστημα έκλεισε με την αποκατάσταση των δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας. Από 'δω και πέρα ξεκινά η μεγάλη προσπάθεια για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων και των επενδύσεων των επιχειρήσεων με όρους ανταγωνιστικούς και με στόχο την ουσιαστική συμβολή του τραπεζικού συστήματος στην προσπάθεια ανάταξης της ελληνικής οικονομίας» υπογράμμισε ο κ. Λεκκάκος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο με αφορμή την εισαγωγή των νέων μετοχών της τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των 4.958.235.294 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας αλλά και των 849.195.130 παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσεως κοινών μετοχών (warrants) της.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top