Είσαι εκπαιδευτικός; Αν ΝΑΙ, τότε δες που μπορεί να βρεθείς από Σεπτέμβριο

Όλες οι εξελίξεις στη διαπραγμάτευση Μητσοτάκη -τρόικας

​Το επόμενο κρίσιμο ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με την τρόικα, για το πρόγραμμα διαθεσιμότητας 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να καταφέρει να πάρει παράταση από τους εκπροσώπους των δανειστών μας.

Σύμφωνα με το «Έθνος», ένα από τα βασικά επιχειρήματα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι ότι έχουν βρεθεί ήδη 5.000 εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της κινητικότητας.

Πρόκειται για καθηγητές Πληροφορικής, Θρησκευτικών, Ξένων Γλωσσών και Καλλιτεχνικών αλλά και Γυμναστικής οι οποίοι και θα μετακινηθούν από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην πρωτοβάθμια ,έτσι ώστε να καλυφθούν και τα κενά που έχουν προκύψει από την μη επαναπρόσληψη των 10.000 αναπληρωτών φέτος.

Η μετακίνηση αυτή προβλέπεται και με απόφαση που έχει υπογράψει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ήδη από τον Νοέμβριο και τις επόμενες μέρες προβλέπεται να βγει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Βίντεο mega

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top