Υψηλόβαθμος υπάλληλος του Δημοσίου πήρε τη μιζούλα και 2 χρόνια τώρα… σφυρίζει αδιάφορος !

Ακόμη μια προκλητική περίπτωση

Υψηλόβαθμος υπάλληλος του Δημοσίου πήρε τη μιζούλα και 2 χρόνια τώρα… σφυρίζει αδιάφορος !

​Μπορεί ο θυμόσοφος λαός μας να λέει πως ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει για το ελληνικό δημόσιο, όπου οι επίορκοι φαίνεται να ζουν και να βασιλεύουν για πολλά πολλά χρόνια!

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έφερε στο φως ακόμη μια απίστευτη υπόθεση επίορκου υπαλλήλου του δήμου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω το 2011 να χρηματίζεται, αλλά η δίκη του έχει πάρει από τότε ούτε μία, ούτε δύο αλλά εννέα αναβολές, με αποτέλεσμα δύο χρόνια μετά να μην έχει ακόμη διαλευκανθεί η υπόθεση!!!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν υψηλόβαθμο υπάλληλο του δήμου που συνελήφθη το 2011 να παίρνει μίζα 10.000 ευρώ από προμηθευτή για να τον αποπληρώσει νωρίτερα. Δυστυχώς γι' αυτόν τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα και αμέσως τέθηκε σε αργία. Η υπόθεσή του πρωτοεισήχθη στις 22/7/2011 και από τότε μετρά εννέα αναβολές, οι πέντε εκ των οποίων για κώλυμα συνηγόρου υπεράσπισης!!!

«Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θέτει μόνο ζητήματα λειτουργίας της ποινικής δικαιοσύνης, αλλά αναδεικνύει το μεγάλο ζήτημα της ατιμωρησίας στο Δημόσιο», αναφέρει η δημοτική αρχή, που θεωρεί πως η συγκεκριμένη υπόθεση υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Οι καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης είναι ένα θέμα που έχει θίξει ουκ ολίγες φορές και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής!

Αυτές οι «λεπτομέρειες» είναι που κάνουν τη χώρα μας …μοναδική!!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top