ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ-Προβλέπεται πολύ καυτό το καλοκαίρι!

Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα λένε συνεργάτες του Στουρνάρα

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ-Προβλέπεται πολύ καυτό το καλοκαίρι!

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εν όψει των νέων διαπραγματεύσεων που ξεκινούν από σήμερα με την τρόικα.

Μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου οικονομικών τις χαρακτήρισε «δύσκολες».

«Να κρατήσουμε μια επιφύλαξη μέχρι το Eurogroup», σχολίασε το ίδιο στέλεχος για την πορεία των διαπραγματεύσεων που έχουν στο επίκεντρο τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, την μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ , τα φορολογικά έσοδα και τον νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα!

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να πάρουμε τη δόση των 8,1 δις ευρώ με … δόσεις, το ίδιο στέλεχος απάντησε «ελπίζω όχι»!

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, στις 5:30 το απόγευμα οι εκπρόσωποι των δανειστών μας θα συναντηθούν με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και στις 7:30 μ.μ. θα συναντήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βίντεο mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top