Παρέμβαση από την Υπουργό Τουρισμού: Πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση

Έκκληση της Ο.Κεφαλογιάννη στους επαγγελματίες του κλάδου

Την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν» τόνισε η κ.Κεφαλογιάννη, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και σε όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες στη χώρα μας να δείξουν «το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας» και να υπάρξει «συγκράτηση των τιμών, πολύ καλή παροχή υπηρεσιών και καθαριότητα».

Συμπλήρωσε πως «βρισκόμαστε στο μέσον της τουριστικής περιόδου και πρέπει όλοι να έχουμε υπόψη μας ότι αυτό το πολύ καλό τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας και τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα που έχουμε από την αρχή της χρονιάς, για να επαληθευτούν σημαίνει ότι όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και όλοι εκείνοι που ερχόμαστε σε επαφή με τους επισκέπτες στη χώρα μας να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top