ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!!! Μειώνονται και άλλο οι συντάξεις;;;;;;;

Τι αποκαλύπτει ο υπουργός Εργασίας Γ.Βρούτσης

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!!! Μειώνονται και άλλο οι συντάξεις;;;;;;;

Πρώτη δημοσίευση: 22/06/13 , 23:57

Οι συντάξεις δεν κινδυνεύουν, εφόσον ο κρατικός προϋπολογισμός εγγυάται την ομαλή καταβολή τους διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, διαφωνώντας με τις αιχμές που αφήνει η Τράπεζα της Ελλάδος για νέες περικοπές στις συντάξεις!

Ο κ. Βρούτσης αφού διευκρίνισε πως σήμερα η μέση σύνταξη δεν υπερβαίνει τα 907,65 ευρώ, εκτίμησε πως θα υπάρξει αύξηση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων λόγω της νέας ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, της αύξησης των ελέγχων για την πάταξη της ανασφάλιστης εργασίας, αλλά και της διαφαινόμενης σταθεροποίησης της απασχόλησης.

Σε ό,τι αφορά τις επικουρικές συντάξεις, ο κ. Βρούτσης υπογράμμισε πως το νέο σύστημα θα είναι ανταποδοτικό και προαναγγέλλει επέκταση του εργοσήμου και καθιέρωση του ασφαλιστικού πιστοποιητικού για όλες τις επιχειρήσεις.

Σχολιάζοντας το περίφημο κοινωφελές πρόγραμμα για τις οικογένειες χωρίς εργαζομένους, ο υπουργός Εργασίας επιβεβαίωσε ότι η εκκρεμότητα παραμένει, εν αναμονή των εγκρίσεων από την Κομισιόν για μεταφορά κονδυλίων από επιχειρησιακά προγράμματα που κινδυνεύουν να χαθούν ως αναξιοποίητα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top