ΔΝΤ: κόβει την χρηματοδότηση αν πάμε σε εκλογές!

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του - πώς προειδοποιεί την κυβέρνηση

ΔΝΤ: κόβει την χρηματοδότηση αν πάμε σε εκλογές!

Ότι θα σταματήσει την χρηματοδότηση αν η Ελλάδα πάει σε εκλογές, προειδοποιεί το ΔΝΤ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά την συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών!

Σε ανακοίνωση που έστειλε στους δημοσιογράφους μέσω e-mail , ο εκπρόσωπος του Ταμείου αναφέρει: «υπάρχει μία αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος που συνεχίζεται. Η αποστολή που ολοκληρώθηκε χθες έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Οι συζητήσεις για θέματα πολιτικής έχουν διακοπεί και αναμένεται να συνεχιστούν στο τέλος του μήνα. Προτεραιότητα για τις ελληνικές Αρχές παραμένει να υλοποιήσουν το πρόγραμμα το γρηγορότερο».

«Αν η επανεξέταση του προγράμματος ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, όπως είναι αναμενόμενο, δεν θα προκύψουν προβλήματα χρηματοδότησης, επειδή το πρόγραμμα χρηματοδοτείται μέχρι τον Ιούλιο του 2014», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία αυτή παράγραφος αποτελεί προειδοποίηση πως αν δεν ολοκληρωθεί η επιθεώρηση, τα χρήματα δεν θα δοθούν. Συνεπώς, αν πάμε σε εκλογές, η επιθεώρηση δεν θα ολοκληρωθεί, οπότε η επόμενη δόση δεν θα καταβληθεί.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top