Κι όμως υπάρχει γιατρός με ειδικότητα στο λαθρεμπόριο και τη φοροδιαφυγή!

Δείτε τι βρήκαν τα "τσακάλια" του ΣΔΟΕ

​«Λαυράκια» εντόπισαν οι ράμπο του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής!

Διενεργώντας έλεγχο στην οικία ιατρού στην περιοχή Κιάτου Κορινθίας διαπίστωσαν ότι o DOCTOR κατείχε 4 πολυτελή επιβατικά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας. Τα ανωτέρω πολυτελή αυτοκίνητα δεσμεύτηκαν από το ΣΔΟΕ.

Επίσης, εντός του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται η οικία του ανωτέρω εντοπίστηκαν 3 πλαστικές υπέργειες δεξαμενές και μία μεταλλική δεξαμενή εντός της οικίας του. Συνολικά οι ανωτέρω δεξαμενές περιείχαν 5.500 λίτρα πετρελαίου (5.200 χρώματος γκρι-μαύρου και 300 χρώματος κόκκινου), ενδείξεις που οδηγούν σε λαθραίο πετρέλαιο ναυτιλίας για κίνηση των πιο πάνω αυτοκινήτων.

Επίσης, σε 39 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα πώλησης τουριστικών αντικειμένων στην Αθήνα γύρω από την περιοχή της Ακρόπολης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων με ποσοστό παραβατικότητας 33%.

Συνεργεία ελέγχου του ΣΔΟΕ Ηπείρου μαζί με επιθεωρητές εργασίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε 53 επιχειρήσεις στην περιοχή της Πάργας και διαπιστώθηκε παραβατικότητα 30%. Οι παραβάσεις ήταν για μη έκδοση αποδείξεων και απασχόληση μη ασφαλισμένων εργαζόμενων.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

ΦΩΤΟ: αρχείου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top