Τις Κυριακές ….. θα ψωνίζεις πλέον ότι θες!!! Δες πώς!

Τι συζητησαν Χατζηδάκης-τρόικα

Τις Κυριακές ….. θα ψωνίζεις πλέον ότι θες!!!  Δες πώς!

​Σε καλό κλίμα και χωρίς τον Πολ Τόμσεν πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη με την τρόικα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, για το οποίο και έδωσαν το πράσινο φως, ενώ παράλληλα οι εκπρόσωποι των δανειστών συμφώνησαν και με το νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις στην αγορά που θα κατατεθεί στη βουλή την ερχόμενη βδομάδα και περιλαμβάνει την δυνάμει λειτουργία των καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο για όλα τα καταστήματα με επιφάνεια μέχρι 250 τμ.

Σημειώνεται πως το νομοσχέδιο για άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους εμπόρους, όσο και από τους κυβερνητικούς εταίρους, με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή τους.

Παράλληλα, συζητήθηκε η μελέτη του οργανισμού οικονομικής συνεργασίας και ανάπτυξης για τον ανταγωνισμό, η πρόοδος για τα τεχνικά επαγγέλματα, ενώ συζήτησαν επίσης και για τη συμφωνία με τις τράπεζες .

Μάλιστα αναφέρθηκε πως εντός του Ιουνίου πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των υπεραστικών συγκοινωνιών.

Όσον αφορά το «HOT» θέμα των πλειστηρια��μών, δεν έγινε καμία συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας .

Βίντεο star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top