Βρείτε δουλειά στον Καναδά: Ζητούν Έλληνες ηλικίας 21 έως 45 ετών!

Πότε θα γίνουν οι συνεντεύξεις στην Αθήνα - 250.000 θέσεις έως το 2020!

Πρώτη ανάρτηση: 6/5/2013 - 12.03

Νέους μετανάστες από τη νότια Ευρώπη που μαστίζεται από την ανεργία (με πρώτη και «καλύτερη» την Ελλάδα, δυστυχώς) αναζητά ο Καναδάς.

Πιο συγκεκριμένα, η επαρχία Μανιτόμπα θα στραφεί προς την αγορά εργασίας της Ελλάδας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και Ισπανίας στρατολογώντας εποχιακούς αλλά και μόνιμους εργάτες.

Αυτή η τακτική είναι μέρος του επαρχιακού προγράμματος και η συγκεκριμένη μονάδα προσλήψεων θα έρθει σε επαφή με τις κοινότητες των Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών και Πορτογάλων, αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση.

Η Μανιτόμπα ζητάει άτομα ηλικίας 21-45 ετών ειδικευμένα στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες, το εμπόριο και άλλες ειδικότητες και πρόκειται να στρατολογήσει 250.000 εργαζόμενους μέχρι το 2020.

Στην Ελλάδα η αποστολή στρατολόγησης νέων εργατών/ μεταναστών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 8-12 Ιουνίου, όπου η ομάδα εργασιακής στρατολόγησης της Μανιτόμπα, θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους για άδεια εργασίας στον Καναδά.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.friendsofcanada.gr/events/154-2013-

Πληροφοριακά, η Μανιτόμπα είναι μια επαρχία του κεντρικού Καναδά με έκταση περίπου 5 φορές η Ελλάδα και με πληθυσμό 1,2 εκ. κατοίκους. Πρωτεύουσα είναι η Γουίνιπεγκ, η οποία και συγκεντρώνει τον μισό πληθυσμό της επαρχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top