Δεν πήραμε ούτε ανάσα: Τελείωσε το χαράτσι για το 2012 και στέλνουν την 1η δόση για το ’13!

Ξεκινά η εκτύπωση- Σε 5 δόσεις και μειωμένος κατά 15% ο φόρος ακινήτων

Δεν πήραμε ούτε ανάσα: Τελείωσε το χαράτσι για το 2012 και στέλνουν την 1η δόση για το ’13!

Δε προλάβαμε καλά-καλά να βγάλουμε επιφώνημα ανακούφισης που τελείωσε το «χαράτσι» του 2012 και η 1η δόση για τον νέο φόρο ακινήτων του 2013 βρίσκεται προ των πυλών!

Όπως ενημέρωσε η ΔΕΗ με ανακοίνωσή της, η έκδοση των λογαριασμών της ΔΕΗ που θα περιλαμβάνουν το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ) για το 2013 ξεκινάει στα τέλη Ιουνίου.

Η εξόφληση του ΕΕΤΑ θα γίνει σε πέντε διμηνιαίες δόσεις και θα είναι μειωμένο κατά 15% σε σχέση με το 2012.

Την ίδια ώρα, η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι όσοι δεν πληρώσουν το τέλος ακινήτων του 2012 έως την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού θα πρέπει να μεταβούν στις εφορίες για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή όσοι σκοπεύουν να υπαχθούν στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση, αν κάποιος πελάτης εξοφλήσει εκπρόθεσμα (μετά την 22α Ιουνίου 2013) λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος για το τέλος ακινήτων του 2012, το ποσό που θα έχει καταβληθεί για το ΕΕΤΗΔΕ θα πιστωθεί και θα εμφανιστεί διακριτά στον πρώτο λογαριασμό ρεύματος που θα εκδοθεί μετά την 22α Ιουνίου 2013, καθώς η οφειλή θα έχει μεταφερθεί στην Εφορία.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top