Ποιο deal; Ποιο super Deal; Δείτε το παιχνίδι που αποκαλύπτει ο Ζήγρας με τις βαλίτσες του Άκη

Είναι να τα χάνεις με τις εξελίξεις της δίκης για τις μίζες και τα εξοπλιστικά

Ποιο deal; Ποιο super Deal; Δείτε το παιχνίδι που αποκαλύπτει ο Ζήγρας με τις βαλίτσες του Άκη

​Όταν οι απλοί κοινοί θνητοί μιλάμε ….για βαλίτσες, ο νους μας πάει στα παλιά παιχνίδια του Φερεντίνου με τον τραπεζίτη σε .. διακοπές, βατραχοπέδιλα, μαγιό, καλλυντικά και άλλα τέτοια καθημερινά! Δε συνέβαινε όμως το ίδιο με τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο και τον πρώην αγαπημένο του ξάδερφο Νίκο Ζήγρα! Για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ, η βαλίτσα συνδεόταν με μαύρο χρήμα, μίζες, δωράκια και πολλά πολλά εκατομμύρια!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σήμερα στη 12η συνεδρίαση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου δικάζεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Άκης Τσοχατζόπουλος και 18 ακόμη πρόσωπα, ο Νικόλαος Ζήγρας! Λαμβάνοντας το λόγο ο πρώην στενός συνεργάτης του κ.Τσοχατζόπουλου, είπε στο δικαστήριο ότι ήταν ο ίδιος που μετέφερε στον πρώην υπουργό βαλίτσα με χρήματα, που όπως είπε είχε παραλάβει από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη, προκειμένου να αγοραστεί το ακίνητο της Δεινοκράτους.

«Σε μένα παραδόθηκε η βαλίτσα από τον Μιχαηλίδη και τα πήγα στον Τσοχατζόπουλο», είπε ο κατηγορούμενος κ.Ζήγρας, ενώ όταν ο πρόεδρος τον ρώτησε αν ο ίδιος μπήκε στον πειρασμό να ανοίξει τη βαλίτσα, εκείνος απάντησε: “Ο Τσοχατζόπουλος την άνοιξε μπροστά μου και είχε μέσα γύρω στα 80 εκατ. δραχμές

Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου είπε ακόμα στο δικαστήριο ότι την περίοδο εκείνη η εταιρεία Bluebell ήθελε να αγοράσει ένα ακίνητο. «Το ακίνητο αυτό εγώ δεν το ήξερα. Το επέλεξε ο Τσοχατζόπουλος», είπε ο επίσης κατηγορούμενος Νικόλαος Ζήγρας.

Παράλληλα ο κ. Ζήγρας δήλωσε στο δικαστήριο πώς δεν είχε σχέσεις με την κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου στην οποία πέρασε τελικά το ακίνητο της Δεινοκράτους, αλλά ούτε και με τη Βίκυ Σταμάτη, σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου που σήμερα ήταν παρούσα στο δικαστήριο.

Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε ο συνήγορος του κ. Ζήγρα, Στέλιος Γκαρίπης, ο εντολέας του δεν είχε σχέση με συγκατηγορούμενους του, καθώς όπως είπε, όλες οι εντολές προέρχονταν από τον Άκη.

Πάντως οι δηλώσεις αυτές του κ. Ζήγρα προκάλεσαν την παρατήρηση του προέδρου της έδρας κ. Χρήστου Κατσιάνη, ο οποίος είπε: «Όποιος ακουμπάει τον Ζήγρα, λερώνεται, εγώ αυτό καταλαβαίνω»!

Εν τω μεταξύ, λίγο νωρίτερα, την αντίδραση της Βίκυς Σταμάτη προκάλεσε η αναφορά του συνηγόρου του Ζήγρα, κ. Γκαρίπη ότι το 1997 σε λογαριασμό της συζύγου του πρώην υπουργού στην Εθνική τράπεζα υπήρξε κατάθεση 2,5 εκατ. από τον Ν. Ζήγρα.

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Αν είναι δυνατόν», είπε η Βίκυ Σταμάτη.

Τέλος, η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου και συγκατηγορούμενή του, είπε στο δικαστήριο ότι έγινε εκπρόσωπος της Bluebell με πληρεξούσιο έγγραφο του Νικόλαου Ζήγρα, και υποστήριξε ότι η ίδια δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτές τις εταιρείες. Το 2005, όπως ανέφερε η κυρία Λαμπροπούλου, όρισε εκπρόσωπο της Bluebell, τον Ευτύχιο Ατσοπάρδη.

Βίντεο star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top