Καρδιά μου καημένη πως βαστάς και δε ραγίζεις στον ψεύτη ντουνιά, τόση ΑΝΕΡΓΙ�� που αντικρίζεις

19,4 εκατ.άνεργοι στην ευρωζώνη-Αποδίδουν τα μνημόνια μας στη Γερμανία!

​Θλίψη, απογοήτευση και απελπισία προκαλούν τα στοιχεία για την ανεργία στην ευρωζώνη, η οποία σκαρφάλωσε στο 12,2% που είναι και το υψηλότερο ποσοστό από τη θέσπιση του ευρώ!!!

Σύμφωνα με την Eurostat, 19,4 εκατομμύρια άτομα είναι χωρίς δουλειά, ενώ μόνο τον Απρίλιο του 2013 95.000 άνθρωποι εντάχθηκαν στις τάξεις των ανέργων στην ευρωζώνη!!

Το ποσοστό της ανεργίας αυξάνεται ασταμάτητα από τα μέσα του 2011, χτυπώντας κυρίως τους νέους…. Σκεφτείτε πως τα 3,6 εκατ. των ανέργων είναι κάτω από 25 ετών, σημειώνοντας αύξηση στο 24,4%.

Συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα η Ελλάδα

Η Ελλάδα και η Ισπανία συνεχίζουν να είναι οι χώρες που πλήττονται περισσότερο, με την Αθήνα να καταγράφει συνολικό ποσοστό ανεργίας 27% το Φεβρουάριο και την Μαδρίτη να καταγράφει ένα 26,8% τον Απρίλιο! Η ανεργία δε των νέων ανέρχεται στο 62,5% στην Ελλάδα και στο 56,4% στην Ισπανία.

Εμείς εφαρμόζουμε σκληρά μέτρα αλλά η ανεργία ΠΕΦΤΕΙ στην... Γερμανία

Τι και αν ο Ευρωπαϊκός Νότος έχει «τρελαθεί» από τα μνημόνια και τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, τα οφέλη φαίνεται πως άλλοι τα απολαμβάνουν! Η Αυστρία για παράδειγμα έχει το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας, με 4,9% και την ακολουθεί η Γερμανία με 5,4%. Η ανεργία των νέων κάτω των 25 φθάνει το 8%, ενώ στη Γερμανία το ποσοστό είναι χαμηλότερο, στο 7,5%.

Ανεργία VS 27 !!!

Στην ευρύτερη ΕΕ των 27 κρατών-μελών το ποσοστό της ανεργίας αυξήθηκε στο 11% τον Απρίλιο με άλλα 104.000 πρόσωπα να εντάσσονται στους καταλόγους των ανέργων και το σύνολό τους να ανέρχεται σε 26,6 εκατομμύρια ανθρώπους.

SOS για Γαλλία και Ιταλία

Στη Γαλλία, την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης μετά τη Γερμανία, ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε σε ένα ιστορικό ρεκόρ τον Απρίλιο, ενώ στην Ιταλία ανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 36 ετών, με το 40% των νέων να μην έχει δουλειά.

Βίντε�� ΝΕΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top