Παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ; ΠΡΟΣΟΧΗ! «Κοβονται» 482 ιστότοποι!

Απίστευτο: Οι Έλληνες παίζουν 6 δισ. ετησίως σε παράνομο στοίχημα!

Μέτωπο με το παράνομο διαδικτυακό στοίχημα ανοίγει η κυβέρνηση.

Η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) θα προχωρά στη διακοπή λειτουργίας εταιρειών παροχής διαδικτυακού στοιχήματος οι οποίες δεν έχουν υπαχθεί στη σχετική νομοθεσία.

Σύμφωνα, με τον πρόεδρο της ΕΕΕΠ Ευγένιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής υπάρχουν στοιχεία για 482 ιστότοπους που παρέχουν παρανόμως υπηρεσί��ς τυχερών παιχνιδιών και η Επιτροπή συνεργάζεται με τον ΟΠΑΠ για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

«Υπολογίζουμε ότι ο τζίρος στοιχηματισμού παράνομων παιγνίων στο διαδίκτυο είναι 1 δισ. ευρώ και αποφέρει μικτό κέρδος 200 εκατομμύρια ευρώ» υπογράμμισε ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο παράνομος στοιχηματισμός (διαδικτυακός ή μη) φθάνει τα 6 δισ. ευρώ ετησίως στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον ίδιο, από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει η καταγραφή και πιστοποίηση των ηλεκτρονικών τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών.​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top