Έρχονται οι «άγγελοι» της ευρωζώνης να μας σώσουν από την ανεργία

Μετά από πολλά μνημόνια Μέρκελ & Ολάντ θέλουν τώρα μέτρα για την ανάπτυξη

Έρχονται οι «άγγελοι» της ευρωζώνης να μας σώσουν από την ανεργία

​Η «μάστιγα» της ανεργίας φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανησυχεί τους «γιατρούς» της οικονομίας στην ευρωζώνη. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Β. Σόιμπλε ήδη ετοιμάζεται να παράσχει οικονομική βοήθεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των αδύναμων χωρών του Νότου, ενώ η Άνγκελα Μέρκελ ταξιδεύει αύριο Πέμπτη για Παρίσι προκειμένου να συναντήσει κατ’ ίδιαν τον Φρανσουά Ολάντ και να πάρουν νέες αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας .

Ενώ τω μεταξύ, οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας των δυο χωρών βρίσκονται ήδη στη Γαλλική πρωτεύουσα για να προετοιμάσουν μια γαλλογερμανική συμφωνία για την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Σε σημερινή του ομιλία σε πανεπιστήμιο της Γαλλίας, ο Γάλλος πρόεδρος Φρ. Ολάντ δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι και ο ίδιος "χέρι - χέρι" με την κα Μέρκελ περνά στην αντεπίθεση για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Και όλα αυτά μετά από δεκάδες μνημόνια και εκατοντάδες μέτρα λιτότητας στον φτωχό ευρωπαϊκό νότο …. Λέτε να τους επηρέασε η ηλιακή καταιγίδα ;;;;!!!

Βίντεο mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top