Τρεχάτε ποδαράκια μου! Κλειδάριθμο για τη φορολογική δήλωση πήρατε;

Συνωστισμός στις εφορίες - Λήγουν σύντομα οι παλαιοί κωδικοί του Τaxisnet

Συνωστισμός επικρατεί από το πρωί στα τμήματα μητρώου των εφοριών, καθώς χιλιάδες φορολογούμενοι σπεύδουν να προμηθευτούν είτε τον ειδικό κλειδάριθμο για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης είτε αριθμό φορολογικού μητρώου, εφόσον είναι νέοι φορολογούμενοι και υποβάλλουν δήλωση για πρώτη φορά.

Σημειώνεται ότι φέτος είναι υποχρεωτική η υποβολή φορολογικής δήλωσης μέσω internet για όλους τους φορολογούμενους, ακόμη και για τους συνταξιούχους με ετήσιο εισόδημα έως 12.000 ευρώ.

Για την υποβολή δήλωσης μέσω internet, θα πρέπει οι φορολογούμενοι που δεν είναι πιστοποιημένοι στο Taxisnet, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση πιστοποίησης στο www.gsis.gr και στη συνέχεια να μεταβούν στο τμήμα μητρώου οποιασδήποτε εφορίας προκειμένου να λάβουν τον σχετικό κλειδάριθμο.

Επίσης, οι φορολογούμενοι που συμπληρώνουν την ηλικία των 18 ετών, ακόμα και αν είναι προστατευόμενα μέλη, θα πρέπει να αποκτήσουν ΑΦΜ.

Οι παλαιοί κωδικοί του Taxisnet (χωρίς κλειδάριθμο) θα είναι σε ισχύ έως τις 31 /8 /2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top