Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Σαμαρά: Πήγε στην Κίνα για να εκποιήσει την περιουσία της Ελλάδας

Διαβάστε αναλυτικά

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Σαμαρά: Πήγε στην Κίνα για να εκποιήσει την περιουσία της Ελλάδας

​Νέα επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα, κατηγορώντας τον για «εκποίηση» της ελληνικής δημόσιας περιουσίας .

«Το πολυδιαφημισμένο ταξίδι του κ. Σαμαρά στην Κίνα έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να εκποιηθούν και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας λιμάνια, αεροδρόμια, τηλεπικοινωνίες, τομείς στρατηγικής σημασίας που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εργαλεία ανάπτυξης για τη χώρα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εκτιμά πως «οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης δεν καταφέρνουν να κρύψουν αυτό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια όλων: το αδιέξοδο της οικονομικής της πολιτικής, την γενικευμένη εξαθλίωση, την κατάρρευση των μικρομεσαίων, τα εκατομμύρια ανέργων και φτωχών».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ «προοπτική ανάπτυξης δεν μπορεί να υπάρξει σε μια χώρα τραυματισμένη από τα μνημόνια και την λιτότητα, με εργασιακές σχέσεις βγαλμένες από τον 19ο αιώνα, όπου η πολιτική επιστράτευση απεργών βρίσκεται στην ημερησία διάταξη».

Μόνη λύση για την αξιωματική αντιπολίτευση ��ίναι «η ακύρωση του μνημονίου και η αντικατάστασή του από ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, η στήριξη της απασχόλησης, η κοινωνική δικαιοσύνη» καταλήγει η ανακοίνωση.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top