Τρέμε ΝΑΣΑ: Οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι απειλούν τους αστροναύτες σου!

Θα «εκτοξευτεί» το δημόσιο με τόσα προσόντα!

​«Διαστημικές» αλλαγές αναμένεται να συμβούν στο άμεσο μέλλον στο ελληνικό δημόσιο με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα «εξωγήινα» χαρακτηριστικά που θα πρέπει να φέρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι αν θέλουν να διατηρήσουν τη θεσούλα τους στην υπηρεσία!

Οι εργαζόμενοι (όσοι δεν απολυθούν) θα πρέπει να έχουν πολύ δυνατά βιογραφικά με πτυχία, ξένες γλώσσες, σεμινάρια και προϋπηρεσία, διαφορετικά θα παίρνουν πόδι από το Δημόσιο!

Αν και αρχικά η σκέψη ήταν να γίνει αξιολόγηση με βάση ερωτηματολόγια, τελικά εξαιτίας των ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων η πρόταση αυτή εγκαταλείφτηκε με την κυβέρνηση να επιστρατεύει οριζόντια κριτήρια για να επιλέξει το πλεονάζον προσωπικό των υπουργείων!!

Τι και αν στο παρελθόν οι δημόσιοι υπάλληλοι έμπαιναν από τα παράθυρα ; Τι και αν έπιαναν κάποιοι δουλειά σε θέσεις κλειδιά, έχοντας τελειώσει απλά το λύκειο; Στο μέλλον αστροναύτες και δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι ένα και το αυτό που λέμε, καθώς θα απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και πολύ διάβασμα τόσο για εκείνους θα έχουν να κάνουν με εξωγήινους, όσο και για εκείνους που θα συναναστρέφονται με τους έλληνες πολίτες!!!!

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ετοιμάζεται μάλιστα να φέρει στη Βουλή σχέδιο νόμου, όπου και θα αποτυπώνονται οι τυπικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν οι δημόσιοι υπάλληλοι της κεντρικής κυβέρνησης για να καλύψουν τις μειωμένες θέσεις όπως αυτές προέκυψαν με βάση τα νέα οργανογράμματα.

Πληροφορίες: ελεύθερος τύπος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top