Πάτα το ποντίκι και δες πόσο ακριβά πληρώνουμε τη νύφη!

Με το publicrevenue.gr βγαίνουν όλα τα δημόσια έσοδα στη φόρα!

Πάτα το ποντίκι και δες πόσο ακριβά πληρώνουμε τη νύφη!

​Βαρέθηκες να μπαίνεις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και θες κάτι νέο στην… ιντερνετική ζωή σου; Ψάχνεις extra έσοδα αλλά δε βρίσκεις τίποτα και το μόνο που μετράς είναι το…. μπόι σου; Μη σκας, το υπουργείο οικονομικών για ακόμη μια φορά δουλεύει για σένα πριν από σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον ιστότοπο www.publicrevenue.gr που δημιούργησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και να κάνεις πραγματικότητα το όνειρο σου, βλέποντας την εξέλιξη της είσπραξης των…. ΔΗΜΟΣΙΩΝ εσόδων!!!!

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, στο νέο κόμβο θα δημοσιεύονται οι στόχοι και τα αντίστοιχα αποτελέσματα επίτευξής τους, εκ μέρους των Υπηρεσιακών Μονάδων της ΓΓΔΕ στα παρακάτω θεμελιώδη και κρίσιμα μεγέθη:

1) Είσπραξη παλαιών οφειλών

2) Ποσοστό Είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών τρέχοντος έτους

3) Πλήθος τακτικών ελέγχων

4) Ποσοστό Είσπραξης από τακτικούς ελέγχους

5) Πλήθος προσωρινών ελέγχων

6) Ποσοστό Είσπραξης από προσωρινούς ελέγχους

7) Πλήθος ελέγχων που ελήφθησαν μέτρα

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, θα προστεθούν επιπλέον και τα αντίστοιχα μεγέθη επίτευξής τους συγκεντρωτικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προοδευτικά και σωρευτικά τα οποία θα αφορούν στην αποτελεσματικότητα επίτευξης στόχων της Διεύθυνσης Φορολογικής Συμμόρφωσης, της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου, Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο ιστότοπος αυτός, θα εμπλουτιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα με περαιτέρω στοιχεία όπως το στρατηγικό πλάνο καταπολέμησης της διαφθοράς, ώστε να καταστεί ακόμη πιο χρήσιμο στους πολίτες και την διοίκηση.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top