Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν … αλλάζει και ο Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών!

Τροποποίηση της εμπορικής και λογιστικής νομοθεσίας

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν … αλλάζει και ο Κώδικας Φορολογικής  Απεικόνισης Συναλλαγών!

​Ειδική ομάδα εργασίας, η οποία συγκροτήθηκε στο υπουργείο οικονομικών, θα πρέπει μέχρι τα τέλη Ιουλίου να υποβάλλει τις προτάσεις της για την περαιτέρω απλοποίηση και βελτίωση του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ), αλλά και την τροποποίηση της εμπορικής και λογιστικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με την απόφαση σύστασης της ομάδας εργασίας, η οποία φέρει ήδη την υπογραφή του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη, το πόρισμά της ειδικής ομάδας εργασίας θα παραδοθεί στον υπουργό Οικονομικών, στον υφυπουργό Οικονομικών και στον Γενικό Γραμματ��α Δημοσίων Εσόδων.

Της ομάδας, προΐσταται ο αναπληρωτής Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης, (ΟΠΑ), ενώ μετέχουν και οι ακαδημαϊκοί κ.κ. Σάνδρα Κοέν, επίκουρη Καθηγήτρια Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Σώρρος, Καθηγητής Λογιστικής Πανεπιστημίου Πειραιά και ο κ. Εμμανουήλ Δεδούλης, Λέκτορας Λογιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την επιτροπή συμπληρώνουν υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Βιβλίων και Στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών, της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης, της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά και ο Ορκωτός Λογιστής και μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών κ. Π. Βρουστούρης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top