Γιώργος: Dear ….προανακριτική δεν μπορώ να έρθω εκεί, γιατί είμαι Αμερική!!

Νέο υπόμνημα στέλνει ο Παπανδρέου, νέα παράταση παίρνει και η επιτροπή!

Γιώργος: Dear ….προανακριτική δεν μπορώ να έρθω εκεί, γιατί είμαι Αμερική!!

​Σφύριξε αδιάφορα ο πρώην πρωθυπουργός στο αίτημα της προανακριτικής που διερευνά τη λίστα Λαγκάρντ, να παραστεί ο ίδιος αυτοπροσώπως και να καταθέσει ενώπιον της επιτροπής .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κος Παπανδρέου βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν πρόκειται να μιλήσει live με την κα Κωνσταντοπούλου και τον κο Κασιδιάρη, αντιθέτως αναμένεται να καταθέσει και πάλι στην Προκαταρκτική νέο συμπληρωματικό υπόμνημα, με το οποίο μάλιστα θα εξηγεί και τους λόγους που δεν προσέρχεται αυτοπροσώπως, όπως του έχει ζητήσει η Επιτροπή.

Στο υπόμνημα θα αναφέρεται στη γνώση που είχε για την λίστα Λαγκάρντ και θα δίνει διευκρινήσεις για θέματα που έμειναν κενά μετά το πρώτο υπόμνημα που έστειλε.

Νέα (πασχαλινή) παράταση!!

Παράλληλα, η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε παράταση εργασιών της Επιτροπής μέχρι τις 25 Απριλίου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης επανέλαβε ότι δεν θα εκδοθεί πόρισμα χωρίς το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου, το οποίο θα βγει, σύμφωνα με τον ΣΔΟΕ, στις 10 Ιουνίου.

Την ίδια στιγμή, τόσο ο κος Μαρκογιαννάκης όσο και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης δεν δίστασαν να εκφράσουν τα παράπονα τους για τους ρυθμούς ��νταπόκρισης του ΣΔΟΕ στα αιτήματα της Προανακριτικής για τα στοιχεία από τους ελέγχους των λογαριασμών που βρίσκονται στη «λίστα Λαγκάρντ».​

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top