Οι εργαζόμενοι της Εθνικής κάνουν «έκκληση» για δικαίωμα στην ανακεφαλαιοποίηση

"Δεν θα ανεχτούμε την αρπαγή της τράπεζας" διαμηνύουν

​Να μην αποκλειστούν οι παλαιοί μέτοχοι από την ανακεφαλαιοποίηση ζήτησαν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας, εκφράζοντας φόβους για την τύχη των θέσεων εργασίας από τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν!

Στους παλαιούς μετόχους συγκαταλέγονται και οι εργαζόμενοι που ανέρχονται σε 11.500 άτομα, με τον πρόεδρο των εργαζομένων κο Γιαννακόπουλο να δηλώνει πως «επιχειρείται μεθοδευμένα η αρπαγή της Εθνικής Τράπεζας με την αποεθνικοποίησή της»,

«Υπάρχει μια προσπάθεια οργανωμένη και μεθοδευμένη, με στόχο την αρπαγή της Εθνικής Τράπεζας. Και δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας δεν θα δεχθούμε με κανένα τρόπο την αρπαγή της Εθνικής Τράπεζας από αυτούς που την επιβουλεύονται. Πρέπει το 10% να καλυφθεί από ιδιώτες μετόχους. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε εδώ η Τράπεζα της Ελλάδας δεν έχει δώσει την έγκρισή της προκειμένου να προβλεφθεί ότι το 10% μπορούν ��α το διεκδικήσουν ιδιώτες και δη και οι παλαιοί μέτοχοι», υπογράμμισε.

Βίντεο mega

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top