Έρευνα V-PRC: Λάθος δρόμο πήραμε καρδιά …. λέει στους πολιτικούς η νεολαία!

Πανελλαδική έρευνα για τις εξελίξεις σε Ελλάδα κα�� Ευρώπη

Μήνυμα στην πολιτική ηγεσία της χώρας πως ο «γιαλός δεν είναι στραβός αλλά στραβά αρμενίζουμε» στέλνει μέσω έρευνας της V-PRC, η νεολαία της Ελλάδας! Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση αν οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας κινούνται σε λάθος κατεύθυνση, το 87% των νέων που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο δηλώνει «σε λάθος κατεύθυνση», το 5% απαντάει «σε σωστή κατεύθυνση», το 5% «ούτε σωστή, ούτε λάθος» και το 3% «δεν γνωρίζω/ δεν απαντώ»!

Και αν στην Ελλάδα τα βλέπουν μαύρα και άραχνα, αναφορικά με την Ευρώπη οι νέοι εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι, καθώς σε ερώτημα που αφορά τις προοπτικές της Ευρώπης, ένα 74% του δείγματος θεωρεί απίθανο να μην υπάρχει τα επόμενα πέντε χρόνια Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και ένα ποσοστό 18% από την αντίθετη πλευρά, το θεωρεί πιθανό.

Η έρευνα παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που διοργαν��θηκε από την Ελληνογερμανική Αγωγή στο χώρο Image Gallery, με πρωτοβουλία της οποίας συγκεντρώθηκαν τα έργα 32 Ελλήνων καλλιτεχνών τα οποία θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Bonhams στο πλαίσιο του εαρινού (24 Απριλίου 2013) Greek Sale, που θα γίνει στο Λονδίνο. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στο μη κυβερνητικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό «GreeceDebtFree» με σκοπό την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που οφείλεται στο ελληνικό κράτος. Το GDF στη συνέχεια βοηθά στη μείωση του χρέους μέσω της ακύρωσης των εν λόγω ομολόγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top