«Παρελθόν» για τη ΓΣΕΒΕΕ ο Δ. Ασημακόπουλος

Τι είπε ο πρόεδρος για την παραίτηση του λίγο πριν κλείσει την πόρτα;

​Μετά από τέσσερις εκλογικές διαδικασίες και 10 χρόνια παραμονής στη θέση του προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) ο Δ. Ασημακόπουλος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το «τιμόνι» της κορυφαίας οργάνωσης των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, για προσωπικούς λόγους.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του τονίζει ότι θεωρεί απαραίτητο να δοθεί η δυνατότητα και ευκαιρία και σε άλλους, της νεότερης γενιάς, να προσφέρουν προσδίδοντας και μια νέα και πιο «φρέσκια» δυναμική, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά την άποψη του πως "η μόνη λύση στο σημερινό αδιέξοδο της χώρας είναι οι επενδύσεις και η ανάδειξη και η αναμόρφωση της επιχειρηματικότητας ιδιαίτερα σε μικρή και πολύ μικρή κλίμακα".

Ο κος Ασημακόπουλος τονίζει δε, ότι η επενδυτική «άνοιξη» μόνο από τις μικρές επιχειρήσεις μπορεί να ξεκινήσει και να επεκταθεί σε δεύτερη φάση και στις μεγάλες και υπογραμμίζει ότι ως προς αυτό θα προσπαθήσει να συμβάλλει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τη θέση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ΜΜΕ (UEAPME).

Τέλος, σημειώνει: «Παραμένω ενεργός επιχειρηματίας και πάντα κοντά στη ΓΣΕΒΕΕ και στις προσπάθειες της Διοίκησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top