Σ.Κεδίκογλου: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις, ούτε και ο …Μανιτάκης!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Σ.Κεδίκογλου: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις, ούτε και ο …Μανιτάκης!

Μετά το «ναυάγιο» της συγχώνευσης Εθνικής –Eurobank και την απόφαση του οικονομικού επιτελείου να γίνει ξεχωριστά η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου βγήκε να μαζέψει τα απόνερα, διαβεβαιώνοντας πως «οι δύο τράπεζ��ς είναι πλήρως ανακεφαλαιοποιημένες και πως οι καταθέσεις σε αυτές είναι απολύτως διασφαλισμένες».

Μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1 για το δεύτερο "αγκάθι" στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης –τρόικας που αφορά την αποχώρηση των δημόσιων υπαλλήλων, ο κος Κεδίκογλου είπε ότι θα χρειαστούν νομοθετικές ρυθμίσεις για την επίσπευση των διαδικασιών, διότι οι επίορκοι πρέπει άμεσα να αντικατασταθούν.

«Για κάθε έναν που φεύγει, μέσω ΑΣΕΠ θα προσλαμβάνεται ένας νέος άνθρωπος με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες», διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχολιάζοντας όλα όσα λέγονται για τον κύριο Μανιτάκη περί αποχώρησης του από το κυβερνητικό σχήμα μετά και την εμπλοκή της τρόικας για το θέμα της κινητικότητας, ο κος Κεδίκογλου διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει θέμα Μανιτάκη. «Υπάρχει θέμα να ολοκληρωθεί η δουλειά σωστά», τόνισε.

Βίντεο ΑΝΤ1

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top