Χαρωπά τα δύο τους χέρια τα χτύπησαν στο «νηπιαγωγείο» της Προανακριτικής Επιτροπής!

Νέοι διάλογοι Βενιζέλου-Κωνσταντοπούλου για χαριεντισμούς και χημείες!

Χαρωπά τα δύο τους χέρια τα χτύπησαν στο «νηπιαγωγείο» της Προανακριτικής Επιτροπής!

​Άναυδοι συνεχίζουν να παρακολουθούν οι έλληνες πολίτες τους πρωτοφανείς διαλόγους που αναπτύχθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Οι κόντρες συνεχίστηκαν και σήμερα,με τον πρόεδρο της επιτροπής τον κο Χρήστο Μαρκογιαννάκη να επιτίθεται μέσω πρωινών εκπομπών στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου!

«Τί είναι αυτό το θηλυκό που βρίζει τους νεκρούς γονείς μου και αμφισβητεί την πατρότητά μου;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκογιαννάκης, καλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη να ανατρέξει στα πρακτικά….

Για τον κύριο Παπαδημούλη, δεν γνωρίζουμε, πάντως το star.gr έψαξε και βρήκε νέα “hot” αποσπάσματα από τους χθεσινούς διαλόγους-καφενείου και σας τα παρουσιάζει:

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Εσείς δεν μας είπατε, τι υπηρετείτε;

Ε.Βενιζέλος: Δεν είστε νηπιαγωγός μου. Μπορεί να θέλετε, αλλά δεν είστε

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Αν αισθάνεστε ότι είστε στο νηπιαγωγείο, αφορά εσάς …..Είστε εσείς μάρτυρας που θα μιλήσετε για νηπιαγωγείο; Ο γενεακός ρατσισμός, στον οποίο κατεπανάληψη ανακυκλώνετε επειδή έχετε διαλύσει τη νέα γενιά

Ε.Βενιζέλος: Είστε μικρή θεωρείτε;

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Έχετε διαλύσει τη νέα γενιά ……

Και ενώ ο κος Μαρκογιαννάκης προσπαθούσε για πολλοστή φορά να επιβάλλει την τάξη, η κα Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στον κο Βενιζέλο του είπε πως «χαριεντίζεται με τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής!»

Στον όλο καυγά, παρενέβη και ο Ανδρέας Κουτσούμπας, οποίος είπε απευθυνόμενος στον κο Βενιζέλο και την κα Κωνσταντοπούλου: Μαλώνετε αλλά εγώ βλέπω μια χημεία!

Οι ειρωνείες μεταξύ Βενιζέλου και Κωνσταντοπούλου συνεχίζον��αν με αφορμή το στικάκι και τους υπολογιστές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ,μέχρι που κάποια στιγμή o κος Βενιζέλος λέει: «Μείνετε στο ύψος σας κυρία μου»

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Και το χυδαίο πραγματικά σεξιστικό μυαλό σας , την αντίληψη σας για τις γυναίκες , είναι πανομοιότυπη με τη φασιστική νοοτροπία . Κύριε Βενιζέλο σας αφήνων να εκτεθείτε είναι τέτοια η κλίση του κατήφορου που έχετε πάρει που είναι βέβαιο ότι θα φτάσετε στον πάτο!

Ε.Βενιζέλος: Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε κουραστική και προσβλητική

Χ.Μαρκογιαννάκης προς Κωνσταντοπούλου: Τη γλώσσα σου κόντυνε λιγάκι

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Σε μένα μιλάτε έτσι;

Χ.Μαρκογιαννάκης προς Κωνσταντοπούλου: Σε εσάς μιλώ, ποια είσαι του λόγου σου δηλαδή δεν κατάλαβα !!!

Διαβάστε τα προκαταρκτικά της προανακριτικής praktika.pdfpraktika.pdf

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top