Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ζητούν επιπλέον 100 ευρώ το μήνα για να αντικρίζουν τα μούτρα μας!

Διαβάστε αναλυτικά για την ειδική αποζημίωση των 5 ��υρώ την μέρα

Νομίζετε ότι είναι ευχάριστο για τους υπαλλήλους της ΔΕΗ να βλέπουν τα μούτρα μας κάθε φορά που πάμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς;;;; Πιστεύετε ότι οι υπάλληλοι της επιχείρησης θέλουν να εξυπηρετούν τους καταναλωτές για την ψυχή της μάνας τους;;; Ε, λοιπόν όχι οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της ΔΕΗ δεν είναι ικανοποιημένοι με τις αμοιβές τους για αυτό και ζητούν ειδική αποζημίωση 5 ευρώ την ημέρα για να μας… χαρίζουν το χαμόγελο, τα χέρια τους (για να εισπράξουν τα λεφτά ��ας) και τις συμβουλές τους!!!

Η συγκεκριμένη πρόταση κατατέθηκε στην κοινή Επιτροπή διοίκησης και προβλέπει ειδική αποζημίωση (5 ευρώ την ημέρα) για τους εργαζόμενους στα καταστήματα της επιχείρησης, που έρχονται σε επαφή με τους καταναλωτές με το αιτιολογικό ότι εργάζονται σε περιβάλλον υπερβάλλουσας πίεσης και φόρτισης και σε συνθήκες «με έντονα στοιχεία επικινδυνότητας».

Την ίδια στιγμή, την κατάργηση 35 ειδικών επιδομάτων που προβλέπουν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στη ΔΕΗ και τη διατήρηση μόνο τριών (επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, απομακρυσμένων παραμεθορίων περιοχών και θέσης ευθύνης) προτείνει η κοινή Επιτροπή διοίκησης και ΓΕΝΟΠ που συγκροτήθηκε με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Στα υπό κατάργηση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα επιδόματα μέσου όρου ενδείξεων, απομόνωσης, κατοικίας, οδήγησης υπηρεσιακών οχημάτων, φύσεως εργασίας καταμετρητών, ιατρών, δυτών, επιφυλακής κατ' οίκον, διαχειριστικών λαθών, ταμιών, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top