Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνε ΚΛΙΚ πριν χάσεις το τρένο!!!!

Δες πότε ξεκινά η διαδικασία υποβολής προσφορών και τι προσόντα απαιτούνται!

Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνε ΚΛΙΚ πριν χάσεις το τρένο!!!!

Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής προσφορών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έως το τέλος του 2013 ή αρχές του 2014 θα πρέπει να έχει προκύψει ο ανάδοχος, σύμφωνα με τον ΥΠΑΝ Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και τις διοικήσεις των εταιρειών ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και ROSCO.

Ο υπουργός αφού ξεκαθάρισε πως οι μετοχές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν ήδη μεταφερθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και πως προχωρά η διαδικασία αποκρατικοποίησης, επεσήμανε πως ο επενδυτής θα πρέπει εκτός από κεφάλαια και εμπειρία στις σιδηροδρομικές μεταφορές να διαθέτει και στρατηγική!

Σύμφωνα με τον υπουργό, η εταιρεία έκλεισε το 2012 με οριακή κερδοφορία, δεν την επιβαρύνουν δάνεια, διαθέτει εξειδίκευση, τεχνογνωσία και πολλές δυνατότητες σε οργανωτικό επίπεδο ειδικά μετά την υπογραφή συμφωνίας με την Hewlett Packard και την Cosco.

Για τυπικούς λόγους ο υπουργός Ανάπτυξης, θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες στον αρμόδιο επίτροπο Χ. Αλμούνια μια επιστολή, στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες προκειμένου να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας

Όπως εκτίμησε από την πλευρά του ο σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης, η διαδικασία αποκρατικοποίησης θα είναι μια γρήγορη και σφιχτή διαδικασία!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top