ΑΚΕΛ: Στηρίξαμε τον πρόεδρο αλλά εκείνος …. μας έγραψε!!!!

"Η κυβέρνηση προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους"

ΑΚΕΛ: Στηρίξαμε τον πρόεδρο αλλά εκείνος …. μας έγραψε!!!!

​Ευθύνες στην Κυπριακή κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην κρίση του νησιού επέρριψε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, τονίζοντας παράλληλα ότι η οικονομία της Μεγαλονήσου έχει παγώσει!

«Θα χρειαστούν πολλά χρόνια σωστών χειρισμών και σωστών αποφάσεων προκειμένου να ξεπεράσει η Κύπρος την οικονομική κρίση», εκτίμησε ο κος Κυπριανού

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o κος Κυπριανού μίλησε για «κακή διαπραγμάτευση που οδήγησε σε κακό σχέδιο». Παράλληλα, ο κος Κυπριανού κατηγόρησε την κυβέρνηση πως προσπαθεί«να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους», αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή, ότι προσπαθώντας να στηρίξει την κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει ευθύνες στη Βουλή.

«Στηρίξαμε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά εκείνος δεν καταδέχτηκε να ακούσει τις προτάσεις του κόμματος» δήλωσε ο κος Κυπριανού και πρόσθεσε «θα έπρεπε να εκτιμήσουν τη στάση που κράτησε το ΑΚΕΛ».

Ο κος Κυπριανού αναφέρθηκε και στις δραματικές ώρες που έζησε κατά τη διάρκεια μιας εκ των συναντήσεων κυπριακής κυβέρνησης και τρόικας στην όποια ήταν παρών και ο ίδιος.

«Διαπίστωσα το πόσο αδιάλλακτη και αμετακίνητη ήταν η αντιπροσωπεία της τρόικας» διευκρίνισε ο κος Κυπριανού, επιρρίπτοντας ωστόσο τις μεγαλύτερες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της Μεγαλονήσου στους τραπεζίτες.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top