Έκτακτο τηλεφώνημα Κάμερον-Πούτιν! Τι είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός για την Κύπρο;

Σύσταση σε Βρετανούς για κλοπές στην Κύπρο από Φόρεϊν Όφις

Έκτακτο τηλεφώνημα Κάμερον-Πούτιν! Τι είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός για την Κύπρο;

​Τηλεφωνική επικοινωνία με θέμα τις οικονομικές εξελίξεις στην Κύπρο είχαν ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θέση του Κάμερον είναι πως «η κατάσταση στην Κύπρο είναι ένα θέμα που αφορά την Ευρωζώνη και ότι είναι σημαντικό οι τράπεζες να παραμείνουν σταθερές και η κατάσταση να επιλυθεί «όσο το δυνατό ταχύτερα».

Όταν τον ρώτησαν για το εάν η Βρετανία θα στείλει περισσότερα χρήματα για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των στρατιωτών της στην Κύπρο και αν θα υπάρξει επανεξέταση της ταξιδιωτικής οδηγίας για το νησί, ο εκπρόσωπος είπε ότι η κατάσταση είναι ρευστή και ότι αμφότερα τα ζητήματα παρακολουθούνται.

Υπενθυμίζουμε πως η Βρετανία έχει ήδη αποστείλει 1.000.000 ευρώ για την κάλυψη αναγκών των περίπου 3.000 μελών στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους που ζουν στις βρετανικές βάσεις.

Σύσταση σε Βρετανούς για κλοπές στην Κύπρο από Φόρεϊν Όφις

Παράλληλα, το Φόρεϊν Όφις έχει ήδη κάνει σύσταση σε Βρετανούς για κλοπές στην Κύπρο, ενώ σύμφωνα με απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης έχει παγώσει η καταβολή συντάξεων και επιδομάτων σε δικαιούχους που έχουν τραπεζικό λογαριασμό στην Κύπρο, όσο παραμένουν κλειστές οι τράπεζες.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top