Κύπρος: Ενός «ΟΧΙ» μύρια έπονται – Σε αδιέξοδο κυβέρνηση-τρόικα

Μένει για ακόμη μια μέρα στη Μόσχα ο Σαρρής!

​Μετά το χθεσινοβραδινό «ΟΧΙ» της Κυπριακής Βουλής στην απόφαση του Eurogroup για το «κούρεμα» των καταθέσεων, η τρόικα φαίνεται πως παίρνει την εκδίκηση της απορρίπτοντας κάθε πρόταση της κυπριακής κυβέρνησης!

Οι εκπρόσωποι των δανειστών επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι μέχρι στιγμής η πιο βιώσιμη λύση είναι η απόφαση των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης .

Ενδεικτικό της άσχημης κατάστασης που επικρατεί είναι πως μετά τη συνάντηση του κλιμακίου της τρόικας στη Βουλή οι βουλευτές- εκπρόσωποι των κομμάτων απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις!

Παράλληλα, η παραμονή του Κύπριου υπουργού Οικονομικών για άλλο ένα 24ω��ο στην Ρωσία δείχνει ότι η Μόσχα συζητά ακόμα, αλλά στην περίπτωση που προκύψει συμφωνία αυτή θα πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι δεν μιλάμε απλά για μια πώληση μιας τράπεζας ή για την συνέχεια ενός δανείου, αλλά για μια συμφωνία που μέσω αυτής το χρέος της Κύπρου θα γίνεται βιώσιμο.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι τράπεζες θα είναι κλειστές και αύριο, αν όμως ανοίξουν, η κυβέρνηση της Κύπρου εξετάζ��ι την επιβολή περιορισμών στις κινήσεις κεφαλαίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top