Ουκρανία: Δεν έχουμε μόνο ωραίες γυναίκες αλλά και ασφαλή τραπεζικό σύστημα!

Και οι Γερμανοί καλούν τους Κυπρίους να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους

Ουκρανία: Δεν έχουμε μόνο ωραίες γυναίκες αλλά και ασφαλή τραπεζικό σύστημα!

​Το «κούρεμα» των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο δείχνει ότι είναι «πιο ασφαλές» να διατηρεί ο κόσμος τα χρήματά του στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρωθυπουργός Μίκολα Αζάροφ.

Όπως και στην Ρωσία, πολλοί εύποροι Ουκρανοί επιλέγουν την Κύπρο για τις καταθέσεις τους, λόγω του πολύ ευνοϊκού φορολογικού καθεστώτος που ισχύει στην νήσο, αλλά και λόγω της μικρής εμπιστοσύνης που έχει ο πληθυσμός στο ουκρανικό τραπεζικό σύστημα.

Ο κος Αζάροφ αν και απέφυγε να αναφερθεί στο ύψος των καταθέσεων που υπάρχουν στην Κύπρο, τόνισε πως είναι πιο «πιο ασφαλές να διατηρείτε τα χρήματα αυτά στην Ουκρανία», σημειώνοντας ότι «αστειεύεται»!!!

Συνεχίζοντας σε πιο σοβαρό τόνο, ο Αζάροφ σημείωσε ότι οι επιχειρηματίες θα «αναλογίζονται εφεξής πολύ προσεκτικά τις αμφιβολίες τους όσον αφορά την αξιοπιστία» του Ουκρανικού τραπεζικού συστήματος.

Γερμανοί καλούν Κύπριους να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους

Επιστολή η οποία πρέπει να προβληματίσει τόσο την Κυβέρνηση της Κύπρου όσο και την Κεντρική Τράπεζα έχει στα χέρια του το SigmaLive.
Γερμανικό Συμβουλευτικό Γραφείο καλεί Κύπριο καταθέτη να μεταφέρει τις καταθέσεις του στη Γερμανία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία.
egrafo.jpg

Ο πολίτης ο οποίος έλαβε την συγκεκριμένη επιστολή, από το γερμανικό γραφείο, επικοινώνησε έξω φρενών με το SigmaLive, καταγγέλλοντας το περιστατικό και ζητώντας από τους αρμόδιους να αναλάβουν δράση.

Στην επιστολή προτείνεται επιτόκιο 3-4% για καταθέσεις 50 χιλιάδων ευρώ και άνω, ενώ εγγυάται την ασφάλεια τους. Μάλιστα δίνεται χρονοδιάγραμμα μέχρι τις 30 Απριλίου του 2013.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι «κρούση» από γερμανικά συμβουλευτικά γραφεία δέχθηκαν και άλλοι πολίτες!!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top