Υπέβαλλε την παραίτηση του ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής!

Από τη Μόσχα όπου βρίσκεται για επαφές με τον Ρώσο ΥΠΟΙΚ

 Υπέβαλλε την παραίτηση του ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής!

Πρώτη ανάρτηση 17.30


Δραματικές στιγμές βιώνει και πάλι η Κυπριακή Δημοκρατία, στην πιο μεγάλη ίσως πρόκληση της ιστορίας της μετά τον Αττίλα.

Ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής, υπό το βάρος των πιέσεων και των τεράστιων αντιδράσεων για την διαπραγμάτευση στο πρόσφατο Eurogroup το οποίο αποφάσισε το «κούρεμα» των καταθέσεων , υπέβαλλε την παραίτησή του στον πρόεδρο της Κύπρου, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Μάλιστα, η παραίτηση έγινε γνωστή λίγη ώρα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στην Κυπριακή Βουλή και ενώ ο ίδιος βρίσκεται στη Μόσχα, προκειμένου να διαπραγματευθεί με την Ρωσία το ζήτημα των μεγάλων καταθέσεων από ρωσικά συμφέροντα σε τράπεζες που εδρεύουν στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Σαρρής αναχώρησε εκτάκτως για τη Ρωσία προκειμένου να μεταφέρει στον Ρώσο ομόλογό του Αντόν Σιλουάνoφ τη θέση της κυπριακής κυβέρνησης σχετικά το «κούρεμα» των καταθέσεων!

Η παραίτηση πάντως δεν έχει γίνει δεκτή μέχρι τώρα από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη προκειμέν��υ ίσως να ολοκληρωθούν ακριβώς οι επαφές του κ. Σαρρή στη Μόσχα.


Βίντεο star
​​​​
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top