Κουβέλης: δεν αποδεχόμαστε την εμμονή της τρόικας με τις απολύσεις

«Μεγάλη η πίεση από τους δανειστές μας» δηλώνει ο Μανιτάκης

Κουβέλης:  δεν αποδεχόμαστε την εμμονή της τρόικας με τις απολύσεις
Σαφές μήνυμα προς την τρόικα έστειλε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του κόμματός του. «Δεν αποδεχόμαστε την εμμονή της τρόικας με τις απολύσεις στο Δημόσιο» ανέφερε ο κ. Κουβέλης, σχετικά με το επίμαχο ζήτημα, το οποίο προκάλεσε εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα τις τελευταίες ημέρες.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του από την πλευρά του για το ίδιο ζήτημα ότι είναι μεγάλη η πίεση από τους δανειστές μας, με τους οποίους συζητά καθημερινά, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι τελικά θα καταφέρει να τους πείσει για το πρόγραμμα κινητικότητας.

Πάντως, οι εκπρόσωποι της τρόικας φέρονται να έχουν βγάλει «κίτρινη κάρτα» στο σχέδιο Μαντιάκη, επειδή δεν περιελάμβανε συγκεκριμένα στοιχεία για τα οργανογράμματα των Οργανισμών, αλλά μόνο εκτιμήσεις, όπως ισχυρίζονται.

Αλλά και σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Φ. Κουβέλη
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε σφο��ρή επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για τη στάση του.
«Κάποιοι σε εποχή σύγχυσης ψαρεύουν στα θολά νερά. Θολά νερά βρώμικα ψάρια λέει ο λαός μας» ανέφερε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος επισήμανε ότι το να είσαι αριστερός δεν σημαίνει να κάθεσαι στην άκρη και να μην συμμετέχεις, και όταν έρθει η ώρα της ευθύνης να στρίβεις…».
Ο κ. Κουβέλης κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδοχικές αλλαγές της στάσης του έναντι του ευρώ και της επαναφοράς της δραχμής ως εθνικού νομίσματος.


​​​​
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top