Καλά κρασιά! Σε 3 μήνες θα βγει το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο βίαιης προσαγωγής τους στην Προανακριτική

Θα σουβλίσουν με την ησυχία τους οι τέσσερις συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που ελέγχονται για τη λίστα Λαγκάρντ, καθώς το ΣΔΟΕ αναμένεται να ολοκληρώσει το πόρισμα του για την κινητή και ακίνητη περιουσία τους μετά το Πάσχα, ίσως και τον Ιούνιο!! Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τετάρτης, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ, Παναγιώτης Μαντούβαλος με τον πρόεδρο της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Μαντούβαλος φέρεται να είπε ότι τα στοιχεία από τις τράπεζες στάλθηκαν στο ΣΔΟΕ ωστόσο χρειάζεται περισσότερος χρόνος καθώς είναι μεγάλη και πολύπλοκη η ομογενοποίηση τους.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Προκαταρκτική Επιτροπή στη Βουλή!

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Χρ.Μαρκογιαννάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, χαρακτήρισε νόμιμη τη βίαιη προσαγωγή των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου και ��φησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η επιτροπή να προχωρήσει σε αυτή αν χρειαστεί.

Βίντεο mega

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top