Είσαι άνεργος; Στο «ΠΑΣΟΚariera.gr» θα βρεις 700.000 θέσεις εργασίας!

Στα χέρια της τρόικας το σχέδιο του Βενιζέλου!

Είσαι άνεργος; Στο «ΠΑΣΟΚariera.gr» θα βρεις 700.000 θέσεις εργασίας!

​Μπουχτίσατε από τα μεγάλα λόγια; Βαρεθήκατε τις υποσχέσεις εργοδοτών και τα απαντητικά email στα βιογραφικά σας με σχόλια τύπου "ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω";;; Μην ανησυχείτε, το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ, ενωμένο και δυνατό (τρόπος του λέγειν) για να σας βγάλει από το αδιέξοδο της ανεργίας, αφού με το νέο πρόγραμμα του υπόσχεται 700.000 θέσεις εργασίας!!!!

Σήμερα μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστειλε το plan της παράταξης για την ανάσχεση και την καταπολέμηση της ανεργίας στην τρόικα, μπας και συγκινηθεί ο Τόμσεν και δώσει λίγη σημασία στη μάστιγα που λέγεται ανεργία!

Ο κ. Βενιζέλος συνομίλησε και με τον Αντ. Σαμαρά για το θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα επικοινωνία των δύο πολιτικών πριν το απογευματινό ραντεβού του πρωθυπουργού στο Μαξίμου με την τρόικα.

Το σχέδιο!

Στόχος του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το σχέδιο είναι η διασφάλιση 500.000 θέσεων εργασίαςσε κλάδους που απειλούνται και πρέπει να βγούμε μέσα από τη στενωπό αυτού του εξαμήνου, 100.000 θέσεις εργασίας μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αυτεπιστασία και στην κοινωνική εργασία, 20.000 θέσεις σε συνεταιριστικές εταιρείες κοινωνικής οικονομίας, που είναι ο λεγόμενος τρίτος τομέας της οικονομίας και 80.000 θέσεις για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας από νέους ανθρώπους που πρέπει να μπούνε με εφόδια στην αγορά εργασίας.
Ο προϋπολογισμός!
Ο συνολικός προϋπολογισμός που τον έχουμε μετρήσει ευρώ – ευρώ, είναι 1,3 δισεκατομμύρια. Απ' αυτά 750 εκατομμύρια προέρχονται από τους πόρους του ΕΣΠΑ που πρέπει να μεταφερθούν από άλλα προγράμματα στο κοινωνικό ταμείο, 150 εκατομμύρια υπάρχουν διαθέσιμα στο ΛΑΕΚ και 400 μπορούν να βρεθούν από τον αλληλόχρεο λογαριασμό του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ.
Πάντως, αν στο σχέδιο του Βενιζέλου δεν υπάρχει το όνομα του ιστότοπου όπου θα μπορούσαν να κάνουν αιτήσεις οι άνεργοι, το «Πασοκαριέρα.gr» δε θα ήταν και άσχημο! Ε; Τι λέτε;
Βίντεο mega
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top