Σε Γερμανικά εδάφη η Όλγα Κεφαλογιάννη για την προώθηση του τουρισμού!

Διαδοχικές συναντήσεις με αξιωματούχους και επιχειρηματίες

Σε Γερμανικά εδάφη η Όλγα Κεφαλογιάννη για την προώθηση του τουρισμού!

​Οι τουριστικές επενδύσεις και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, στο Βερολίνο, με αφορμή την συμμέτοχη της Ελλάδας στην ΙΤΒ Βerlin.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αύριο, Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα επισκεφτεί στη διεθνή τουριστική έκθεση το περίπτερο του ΕΟΤ, το οποίο όπως αναφέραμε νωρίτερα στο star.gr, επισκέφτηκε και η Γερμανίδα Καγκελάριος Α.Μέρκελ και το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Επιτροπής Τουρισμού της Γερμανικής Βουλής. Στη συνέχεια η υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει σε εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα: «Η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης. Τουρισμός και επιχειρήσεις: προκλήσεις και προοπτικές». Στην εκδήλωση, που διοργανώνει το Ίδρυμα Konrad Adenauer και ο ΕΟΤ, θα συμμετέχουν επίσης, ο καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος ΣΕΤΕ, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέλος ΔΣ ΣΕ��Ε και ο Παύλος Ευμορφίδης, επιχειρηματίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η υπουργός Τουρισμού, θα συναντηθεί με τον κ. Friedrich Joussen CEO TUI, με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών πρακτορείων και υψηλόβαθμα στελέχη ξένων ΜΜΕ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top