Πάμε τα βαράκια… και 1 και 2 και 3, για πείτε μου… πληρώσατε την εφορία;;;

Συμπλήρωσε το mail και “κάνε Pilates” με το… υπουργείο οικονομικών!

Πάμε τα βαράκια… και 1 και 2 και 3, για πείτε μου… πληρώσατε την εφορία;;;

​Κάθε βαράκι και μελέτη. Κάθε έλξη και σκέψη, κάθε βήμα στο διάδρομο και υπενθύμιση αν έχουμε δώσει στο Γυμναστήριο που "χτυπιόμαστε" για ..."εν σώματι υγιές" και τα φορολογικά στοιχεία!!!

Μην ξαφνιάζεστε από τα e-mail που μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε από το Γυμναστήριο σας....

Τα γυμναστήρια στους πελάτες τους, στέλνουν κατόπιν σχετικής... εντολής από το υπουργείο Οικονομικών πακτωλό e-mail, λόγω της πρόσφατης εγκυκλίου από την Καραγιώργη Σερβίας (1011 της 21ης Ιανουαρίου του 2013).

Τα γυμναστήρια – όπως και τα ιδιωτικά σχολεία, τα κολλέγια, τα φροντιστήρια, τα ΙΕΚ, οι σχολές οδήγησης, τα ωδεία, οι σχολές χορού και πολεμικών τεχνών – υποχρεούνται να διαβιβάζουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, κατάσταση με τα ποσά, που έχουν εισπράξει από κάθε πελάτη, καθώς και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του. Ο σκοπός είναι προφανής ….

Η εφορία, όπως αναφέραμε και στο παρελθόν στο star.gr, θέλει να γνωρίζει ποιος φορολογούμενος ξοδεύει πόσα και με ποιο τρόπο, ώστε – αν προκύψουν συνδρομές, που δεν δικαιολογούνται από το διαθέσιμο εισόδημα των πελατών – να επιβάλλεται ο ανάλογος επιπλέον φόρος και πρόστιμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη μεγάλα γυμναστήρια ζητούν με mail από τα μέλη τους να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά, σε μια ειδική φόρμα, τον ΑΦΜ τους, έως τις 15 Μαρτίου!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top