Είστε άνεργος και έως 29 ετών; Προλάβετε για τις επιδοτούμενες θέσεις εργασιακής εμπειρίας

Ήδη είναι διαθέσιμες πάνω από 5.600 θέσεις εργασίας από 680 εταιρείες

Tη συνεργασία της με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ευρωεργασιακή» ανακοίνωσε η ICAP People Solutions, με σκοπό να φέρουν κοντά εταιρείες με ανέργους έως 29 ετών.

Η συνεργασία αφορά ένα πρόγραμμα επιδοτούμενης εργασιακής εμπειρίας, η οποία μάλιστα μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία για μόνιμη εργασιακή σχέση!

Η ανταπόκριση των εταιρειών είναι ήδη πολύ μεγάλη, καθώς μέχρι σήμερα έχουν δηλωθεί περίπου 5.600 διαθέσιμες θέσεις από περισσότερες από 680 εταιρείες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα επιτάχυνσης της διαδικασίας λόγω της ικανότητας των δυο εταιρειών, με τη συμβολή προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, να συγκεντρώσουν τις ανάγκες σε θέσεις πρακτικής άσκησης, να τις ταυτίσουν με τα προφίλ των ανέργων, να εξασφαλίσουν τη γρήγορη συναίνεση των εταιρειών ως προς τους υποψήφιους και, εντέλει, να εκπαιδεύσουν και να τοποθετήσουν τους ενδιαφερόμενους στις κατάλληλες θέσεις.

Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και έχει ανακοινωθεί από τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας, Παιδείας και Ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο icapcareer.gr ή vriskodoulia.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top