Από «κόσκινο» τα πόθεν έσχες 240 εφοριακών… για καλό και για κακό!

Ξεκινά δειγματοληπτικούς ελέγχους σε θέσεις ευθύνης το υπουργείο Οικονομικών

Από «κόσκινο» τα πόθεν έσχες 240 εφοριακών… για καλό και για κακό!

Από κόσκινο τα πόθεν έσχες 240 εφοριακών που έχουν αναλάβει την τελευταία τριετία θέση ευθύνης, θα περάσει το υπουργείο Οικονομικών.

Ο έλεγχος θα είναι δειγματοληπτικός και αποτελεί πρόβλεψη του Μνημονίου για τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, η οποία τίθεται σε ισχύ με υπογραφή του Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του υπουργείου τα κριτήρια για τον προσδιορισμό της κατηγορίας των υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ που θα τεθούν στο μικροσκόπιο είναι η άσκηση καθηκόντων ελεγκτικής διαδικασίας, η θέση ευθύνης, ο χρόνος άσκησης καθηκόντων και οι υπηρεσίες άσκησης αυτών των καθηκόντων.

Ειδικότερα, αφορά τους υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ που ασκούν ή άσκησαν κατά την τελευταία τριετία τα καθήκοντα του προϊσταμένου Οργανικής μονάδας επιπέδου Διεύθυνσης, Υποδιεύθυνσης ή τμήματος στις οργανικές μονάδες που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και στην Ειδική Γραμματεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι έλεγχοι στους εφοριακούς έχουν πάρει… φωτιά καθώς -όπως σας είχαμε ενημερώσει- σε εξέλιξη είναι έλεγχος πόθεν έσχες 130 εφοριακών που είχαν βγάλει εμβάσματα στο εξωτερικό την περίοδο 2009-11.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top