Οι δισεκατομμυριούχοι είναι ώριμοι, έχουν στην πλειοψηφία τους πέος και καταγωγή από Αμερική!

Δείτε το προφίλ των 1453 μελών του "Ten Zero Club"

​Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» όπως και ότι καλύτερα «πλούσιος, υγιής και όμορφος, από φτωχός, άρρωστος και άσχημος».

Έχετε όμως ακούσει για ένα περίεργο κλαμπ δισεκατομμυριούχων, που λόγω ακριβώς των δισεκατομμυρίων ονομάζεται «ten zero club» δηλαδή το κλαμπ των 10 μηδενικών!!!!!

Λοιπόν, ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων παγκοσμίως έχει φτάσει τους 1.453 παγκοσμίως σύμφωνα με αναφορά (report) της κινεζικής Hurun.

H συνολική περιουσία των δισεκατομμυριούχων ανέρχεται σε περίπου 5,5 τρισ. δολάρια, πόσο που αντιστοιχεί στο ΑΕΠ της Κίνας.

Ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι στα 63 έτη, ενώ μόλις μία (1) στους δέκα (10) είναι γυναίκα.

Οι περισσότεροι (408) ζουν στις ΗΠΑ, ενώ 317 κατοικούν στην Κίνα.

Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν οι αποκαλούμενοι «ten-zero-club», ήτοι τα 108 άτομα που κατέχουν προσωπική περιούσια άνω των 10 δισ. δολαρίων.

Στην αξιοζήλευτη λίστα περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα όπως οι C. Slim, W. Buffet, A. Ortega, B. Gates.

billions.jpg

Ωστόσο ο επικεφαλής της Hurun, R. Hoogewerf , υπολογίζει πως ο αριθμός των 1.453 είναι υποεκτιμημένος καθώς πολλοί δισεκατομμυριούχοι δεν επιθυμούν να προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας λόγω χαμηλού προφίλ ή… μαύρου χρήματος.

Ο ίδιος υπολογίζει ότι οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμίως ίσως να υπερβαίνουν και τους 4.000 !!!

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top