Ρε παιδιά ελάτε να οργανωθούμε να κάνουμε έναν έρανο της προκοπής για τους βουλευτές!

Παίρνουν μονό 1.950 ευρώ σύνταξη!!!

Ρε παιδιά ελάτε να οργανωθούμε να κάνουμε έναν έρανο της προκοπής για τους βουλευτές!

​Στις «κακές γλώσσες» που διαδίδουν πως οι βουλευτικές συντάξεις εξακολουθούν να είναι υψηλές, απαντά με ανακοίνωση του, το Δ.Σ. της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Όταν λοιπόν εσύ προσεύχεσαι να μην ψαλιδίσουν και άλλο τις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις των 500, 600 και 400 ευρώ, η πλήρης βουλευτική σύνταξη με θητεία άνω των 17 ετών στη Βουλή ανέρχεται στα 1.950 ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση το ΔΣ επιχειρεί να κατευνάσει τους τόνους σχετικά με το ζήτημα των αποδοχών των τέως βουλευτών, ασκώντας μάλιστα επίθεση στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους γιατί τους... ταπεινώνουν!

«Η με κακότητα συνεχιζόμενη επίθεση κατά των βουλευτών (τέως και νυν, αδιακρίτως), από ορισμένα όργανα του Τύπου και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, έχει πάρει πλέον τη μορφή γενικευμένου διασυρμού και της συστηματικής συκοφαντίας» αναφέρει η ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «άδικο και προκλητικό τρόπο ταπείνωση και αμαύρωση του κοινοβουλευτικού συστήματος»

Στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται, ότι οι συντάξεις των τέως βουλευτών απ αρχής της κρίσης μέχρι σήμερα συνολικά έχουν συρρικνωθεί κατά 50,4% του αρχικού ύψους τους και το υπόλοιπο ποσό που λαμβάνουν φορολογείται κατά την ισχύουσα κλίμακα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top