Επιβεβαίωση του star.gr: Το Κατάρ και ο εμίρης του μένουν Ελλάδα για επενδύσεις!!!

Ώρα να εκπαιδευτούμε στα… «Σαλαμαλέκουμ» γιατί θα μας χρειαστούν!

Μια ακόμη επιβεβαίωση έρχεται για το star.gr, αυτή τη φορά από το…. Κατάρ!!! Πρόκειται για την βασιλική οικογένεια και τις επενδύσεις της στην Ελλάδα, που όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά, όχι μόνο ΔΕΝ φεύγουν από τη χώρα μας, αντιθέτως δε ξέρουν... που να πρωτοεπενδύσουν!!!

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, το Κατάρ υπέγραψε σύμβαση εμπιστευτικότητας με το ΤΑΙΠΕΔ για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό του Ελληνικού!!!

Την «επιστροφή» των Καταριανών για το Ελληνικό επιβεβαίωσε αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου με αντικείμενο τις επενδύσεις, ο υφυπουργός Ν. Μηταράκης.

Υπενθυμίζουμε πως πριν μερικές ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι «ναυάγησε» τελικά η πώληση του ελληνικού ιδιωτικού νησιού Οξιά σε επενδυτές από το Κατάρ.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, το κλίμα άλλαξε μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Κατάρ. «Δουλεύουμε πλέον μεθοδικά σε τρεις πυλώνες και στο θέμα της δημιουργίας του fund , δεύτερον, σε έργα του ιδιωτικού τομέα τα οποία θα στηρίξουν τη δημιουργία θέσεων εργασίας, και τρίτον, στις ιδιωτικοποιήσεις» πρόσθεσε ο κος Μηταράκης.

Έρχονται χαρέμια στο Ιόνιο!!!

70613-13334-250x250.jpg xa11.jpg71460-250x250.jpg

Κανονικά επίσης, προχωρά, όπως ενημέρωσε ο κος Μηταράκης, και η ολοκλήρωση της αδειοδότησης για τη μεταβίβαση της νήσου Οξιά στον άραβα επενδυτή που έχει ενδιαφερθεί να το αγοράσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top