Τέλος το αμερικάνικο και το ευρωπαϊκό. Ελληνικό πρωινό στα ξενοδοχεία!

Στόχος να ενταχθούν στο πρόγραμμα 1.000 ξενοδοχεία την επόμενη τριετία!

Τέλος το αμερικάνικο και το ευρωπαϊκό. Ελληνικό πρωινό στα ξενοδοχεία!
Αμερικάνικο και ευρωπαϊκό πρωινό με μπέικον, λουκάνικα και τηγανητές πατάτες τέλος. Έρχεται το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό!
Το κοινό χαιρέτησε το εγχείρημα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) και πολλά ξενοδοχεία ενδιαφέρθηκαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
Το Επιμελητήριο έχει θέσει στόχο την συμμετοχή 350 ξενοδοχείων στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2013. Ήδη έχουν ενταχθεί 67 ξενοδοχεία και σε ορίζοντα τριετίας υπάρχει η πρόβλεψη το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξ.Ε.Ε. να προσφέρεται σε 1.000 ξενοδοχεία.
Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. Γιώργος Τσακίρης εντός του έτους θα έχουν υπογραφεί ακόμη 10 Τοπικά Σύμφωνα «Ελληνικό Πρωινό» (ΤΣΕΠ), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 18.
Τα πρώτα 8 ΤΣΕΠ, η Μεσσηνία από την Πελοπόννησο, ο Βόλος-Πήλιο από τη Θεσσαλία, η Χαλκιδική από τη Μακεδονία, η Λέσβος από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, η Σαντορίνη και η Νάξος από τις Κυκλάδες και η Ρόδος με την Κω από τα Δωδεκάνησα, παρουσίασαν τα προϊόντα τοπικών παραγωγών που περιλαμβάνονται στο πρωινό της περιοχής, καθώς και εδέσματα που εντάσσονται στο πρωινό του προορισμού, στο περίπτερο του ΞΕΕ στο πλαίσιο της 8ης HORECA.
Το περίπτερο εγκαινίασε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σημειώνοντας ότι η πρωτοβουλία για το «Ελληνικό Πρωινό» πρόκειται να προσδώσει ώθηση στο «brand» της Ελλάδας.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top