Ξανά στα μπλόκα των αγροτών ο Τσίπρας

Σε Λαμία και Λάρισα

Ξανά στα μπλόκα των αγροτών ο Τσίπρας

​Στα μπλόκα των αγροτών σε Λαμία και Λάρισα θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, το κλι��άκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα επισκεφθεί στις 11.30 το μπλόκο στη Λαμία και στις 13.00 το μπλόκο στη Νίκαια της Λάρισας.

Υπενθυμίζουμε πως και στις αρχές Φεβρουαρίου ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφθεί επίσης το μπλόκο των αγροτών στον Ορχομενό Βοιωτίας.

«Ρήγμα» στο μέτωπο των αγροτών.

Εν τω μεταξύ, παρότι ο μεγαλύτερος όγκος των αγροτών παραμένει στα μπλόκα, οι αγρότες από το μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας, επί της Εγνατίας οδού, αποφάσισαν να επιστρέψουν στα χωράφια τους, μετά από είκοσι μέρες κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, χθες Τετάρτη σε ολιγόλεπτη καθιστική διαμαρτυρία επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης προχώρησαν την Τετάρτη το απόγευμα αγρότες από το μπλόκο της Νίκαια με τους Θεσσαλούς αγρότες να επιμένουν για συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο προκειμένου να θέσουν τα αιτήματα τους.

Δεν ξέρει μαγικά ο Τσαυτάρης

«Δεν μπορώ να πατήσω ένα κουμπί και να τα λύσω όλα» δήλωσε στο ραδιοσταθμό Βήμα FM ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Βίντεο STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top