Κρούγκμαν: ανήθικο πείραμα σε ανθρώπινα όντα η λιτότητα στην Ελλάδα

«Οι Γερμανοί είναι τρελοί» διαπιστώνει!

Ανήθικο πείραμα σε ανθρώπινα όντα χαρακτήρισε τη λιτότητα στην Ελλάδα ο βραβευμένος με Νόμπελ Οικονομίας Αμερικανός οικονομολόγος Πωλ Κρούγκμαν, ο οποίος παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στη Γερμανία για τη στάση της απέναντι στη χώρα μας!

«Οι Γερμανοί είναι τρελοί! Επιβάλλουν στην Ελλάδα αυστηρά μέτρα λιτότητας, τα οποία δεν έχουν κανένα όφελος για τη χώρα. Η λιτότητα δεν μπορεί να βελτιώσει την πορεία του ελληνικού χρέους» τόνισε.
Για το ίδιο θέμα, την επιβολή μιας πολύ σκληρής πολιτικής λιτότητας στη χώρα μας, �� Κρούγκμαν ανέφερε: «Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Η Αθήνα πρέπει να κάνει ότι ικανοποιεί και ότι ζητά το Βερολίνο, αφού αυτό διαθέτει τα χρήματα αυτή τη στιγμή».

Πάντως ο Αμερικανός οικονομολόγος υποστήριξε επίσης ότι μοναδική επιλογή της Ελλάδας είναι να χρεοκοπήσει και να αποχωρήσει από το ευρώ, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top